Leonardo da VinciTegenwoordig is het een (niet altijd even populair) boek van Dan Brown, maar wist u dat The Da Vinci Code ook een moeilijk spel is dat u via het internet kan spelen?

Wel ja, eigenlijk zijn er twee versies van dat spel. Ik bedoel hier de oudste versie, die al bestond nog voor het boek uit was. In dit spel is het de bedoeling dat je de vragen oplost die aan jou worden gesteld. De eerste twee vragen zijn nog tamelijk makkelijk als je iets van kunst afweet. De volgende zijn echter heel wat lastiger. Wil je graag zelf eens proberen? Klik dan hier.

(Als je het voornoemde boek in je bezit hebt zou je in staat moeten zijn om deze nieuwere versie van het spel te kunnen spelen.)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.