De Keyserlei in 1924

Sinds m’n laatste bericht over het werk ben ik begonnen bij Cleverwood in Brussel, nu iets meer dan een jaar geleden. Sindsdien werkte ik mee aan tientallen projecten, zowel in binnen- en buitenland. Bijzonder boeiend allemaal. En hoewel ik er op de middelbare school een enorme hekel aan had heeft m’n Frans een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Aan iedereen van ons team kan ik enkel zeggen: “Tu cartonne!”

Omdat we in Antwerpen wonen is het wel iedere ochtend een eind reizen. Bovenop enkele kilometers wandelen pendel ik ook nog met trein, tram en bus — goed voor gemiddeld vier uur reizen per dag. Dat is niet niks. Al een geluk dat ik Carmen kon overtuigen te verhuizen. Binnenkort wonen we een stuk dichter bij mijn tweede thuis: het centraal station van Antwerpen. Die verandering maakt mijn reistijd toch al een uurtje korter. Alles wat ik vraag voor kerstmis is een vlotte verhuis. Het eerste wat we meegenomen hebben is de kerstboom. Zo is er toch al een beetje sfeer in huis. :)

Bye bye Amerikalei!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

    1. Dankjewel Jan. De voorbije dagen heeft ons verhuisplan een serieuze vertraging opgelopen: regenwater in de living en slaapkamer, sleutels die niet klaar waren en een verhuurder die in het ziekenhuis ligt. Morgen om 14u krijgen we meer duidelijk. Zelf ben ik allesbehalve zeker of alles nog in orde komt. Helaas is het alternatief ook niet geweldig: van nul opnieuw beginnen zoeken.

  1. Ik wilde je hier even proficiat komen wensen met de nieuwe woonst, maar het gaat precies niet van een leien dakje :s

    In elk geval wens ik jullie een goede afloop en dat alles snel in orde komt zodat jullie snel kunnen verhuizen :-)

    1. We hebben vanmiddag samen gezeten met de eigenares. Ze had ook een technicus meegebracht. Die nam alles eens grondig onder de loep. Men gaat het nodige doen om zo snel mogelijk de lekken te dichten. Zelf verwacht ik ook nog een financiële tegemoetkoming, al is dat iets voor na de verhuis van morgen. Om half acht haal ik de bestelwagen bij Dockx en beginnen we te sleuren. Gezien jullie nog redelijk recente verhuis weet je ook wel dat dit zwaar werk is. ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *