Oudjaar in de Ardennen

Op 31 december zijn Loes en ik met de trein naar het verre Boutersem gereden. Samen met mijn goede vriend Jef en z’n lieftalige Mieke gingen we een stevige wandeling maken in de Ardennen, om daarna ons buikje te vullen met allemaal lekkers. Het doel was: “prijs eten delen we,gn cad. relaxed en nt duur.”

Eerst dus naar de Ardennen, ergens nabij Houffalize. De familie van Jeffos bezat (een gedeelte van) een vallei in de buurt, waar de oostelijke Oerthe doorheen stroomt. Beneden lag nog sneeuw, hoger was die al grotendeels gesmolten.

Oudjaar in de Ardennen

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.