Lana Del Rey

Lana Del Rey heeft zeker en vast de grootste duckface van de hele muziek­industrie. Dat buiten beschouwing geladen heeft deze singer-songwriter toch wel een ongewone stem. Haar uitstraling is een mashup van verschillende stijlen: 1940s Lana Turner, 1980s Ford Del Rey en het eigentijdse girl-next-door uit 2011.

Lana scheert momenteel hoge toppen met het nummer Video Games van haar album Born to Die dat pas in 2012 zal uitkomen. Zeker eens beluisteren wanneer je zin heb in wat rustiger muziek.

(Januari 2012) Sinds het album uit is zien er nog twee singles verschenen die even eigenzinnig zijn: Born to Die en Blue Jeans. Afwachten nu of ze haar eerdere succes kan doortrekken met deze nieuwe nummers.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *