fiets vallen ongeluk

Tips voor iedereen die zich wel eens met een stalen ros verplaatst:

  1. Let op dat je tijdens het beoefenen van de edele fietskunst nergens achter blijft haken, vooral niet met je achterwiel, want dan zou je wel eens over je stuur kunnen vliegen.
  2. Moest je plotseling tóch besluiten om over je stuur te willen vliegen, probeer dan te voorkomen dat je met een lelijke smak op een trottoir van losse tegels valt. Die kunnen namelijk wegkantelen en vervolgens nogal lelijk uitsteken.
  3. Moest je tijdens het vallen uit reflex je handen uisteken om de val te breken, kijk dan uit dat je niet blijft hangen achter het hekwerk dat een of andere kwibus van Stad Gent net aan het plaatsen is.
  4. Moest je een ongelooflijke idioot blijken te zijn en alzo ten val komen, schenk dan vooral géén aandacht aan diezelfde kwibussen van Stad Gent die je staan aan te gapen zoals koeien naar een trein. Het is te begrijpen dat zij weinig actie te zien krijgen en zulk een stunt uiteraard met grote ogen en open mond zullen gadeslaan.

Bedankt voor uw waandacht.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.