Compassie

BusDat oudere mensen het moeilijk hebben om bijvoorbeeld op de bus te stappen is begrijpelijk, want ze zijn vaak niet meer zo goed te been.

Dat zwaarlijvige mensen er eveneens wat langer over doen om vanaf het opstapje aan de bushalte tot in de bus zelf te geraken komt ook niet zelfden voor.

Dat oplettende mensen moeten lachen wanneer een dikke oudere man tussen de deuren van een bus komt te steken is vergeeflijk, zolang er ook een helpende hand aan te pas komt.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.