Chocolade bar

Chocolade bar in GentNa een lange dag van typen en een vermoeiende film van honderd-vijftig minuten kon ik wel iets gebruiken om terug wakker te worden. Mieke deelde gelukkig die mening, waardoor het eenvoudiger was om Jef te overtuigen mee te gaan naar de Chocolade bar. M’n laatste bezoek was alweer een tijdje geleden. Een ijsje met lekkere chocoladesaus kon er natuurlijk nog wel bij!

Met die extra portie suiker kon ik weer enkele uren voort. Mijn spreekschema voor wereld-systeem analyse zou ik graag afkrijgen, en met een beetje geluk zijn mijn slides ook klaar.

Another lonely night with my typewriter dus…

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.