Michael’s post van gisterenavond herinnerde mij eraan dat ik nog iets ging schrijven over mijn weblogstalk(st)er. Het is ondertussen al enkele maanden geleden sinds ik ontdekte dat er een imitator rondliep, maar bij het opnieuw bekijken van zijn/haar berichten wordt ik nog steeds boos.
Het eerste teken ontdekte ik via Technorati, door gewoon eventjes op te zoeken wie allemaal naar dit weblog linkt. Daar stond toen ook ene Orion-Mark tussen. Uit nieuwsgierigheid ben ik even gaan kijken wat ie zo allemaal schreef, maar wat ik vond was verontrustend.
Niet alleen pikt hij/zij letterlijk inhoud, ook de commentaren worden gestolen. Zowel ikzelf als mijn vriendin worden schandeloos nagepraat. Zelfs het fotoalbum bevat gerief dat van mij is. Om vergelijken makkelijker te maken, hier een kort overzichtje. (Met de nageaapte commentaren erbij zou de lijst alleen maar langer worden.)
- De Gouden Saté (25 juli 2005): origineel | kopie
- Sprookverdieping (18 juli 2005): origineel | kopie
- Beloning na een lange dag (25 mei 2005): origineel | kopie (met fake reacties)
- Bezet (21 mei 2005): origineel | kopie
- Onopvallend (25 april 2005): origineel | kopie
Ik heb indertijd eens uitgezocht hoe het zit met de ‘terms & conditions’ van MSN Spaces maar heb toen besloten nog geen stappen te ondernemen. Het was mijn bedoeling te wachten tot ik meer te weten kwam over wie dit is. Spijtig genoeg is de kopieermachine eind augustus stilgevallen, waardoor ik nog steeds niet weet om wie het gaat.
Wist je dat je automatisch op de hoogte kan blijven van de laatste nieuwtjes op dit log? Heel eenvoudig: kies of je de nieuwste berichten wil ontvangen in je e-mail of via de RSS feed.
In ieder geval bedankt voor je bezoek en nog veel leesplezier!






{ 7 comments… read them below or add one }
Michael 11.22.05 at 15:15u
Heb je zijn profiel gelezen:
“Ik ben Mark en ik zit op kot. Ik ben redelijk groot, bruine haren-ogen, sportief, prater, onhandig, ongelofelijk tot over mijn oren verliefd, een *dromer*, eerder een gevoelsmens en kan van humeur omslaan in een halve minuut… — > rambokip@hotmail.com” (rambokip ???)
Spam ‘m te pletter.
Tijd 11.22.05 at 15:15u
Dat e-mailadres is waarschijnlijk al meerdere keren door de zoekmachine gegaan en is waarschijnlijk een flauwe dekmantel. De rest lijkt me ook allemaal fake, want ik verdenk eerder een persoon van het vrouwelijke geslacht. Vraag me niet waarom, ik heb alleen maar een sterk vermoeden.
Pierre Vis 11.22.05 at 20:20u
Ik ben/was het alleszins niet..
pietel 11.22.05 at 20:20u
on-ge-lofelijk!
Fem 11.23.05 at 10:10u
Ma… echt niet te geloven dat iemand zich dáármee bezighoudt…
Ronduit zielig.
Griffioen 12.06.05 at 16:16u
weird shit …
Anonymous 11.30.06 at 19:19u
This post has been removed by a blog administrator.